Desinfeccions contra el COVID-19. Mes info CONTACTE

PRODUCTES VETERINARIS

Productes Veterinaris


La BOTIGA, és la part mes entranyable de VETERBERGA S.L., és on es té el contacte humà amb els clients i es pot donar assessorament personal , oferint tota classe de productes veterinaris per explotacions ramaderes, així com pels diferents tipus d’animals de companyia (desparasitadors, vacunes, etc.) intentant en tot moment oferir la millor qualitat als millors preus.

La nostra empresa és la principal distribuïdora de diversos laboratoris i marques del món dels animals a la província de Barcelona.
Apart de les distribucions esmentades, també disposem de les marques més reconegudes en el sector, així com un assortit de correctors, minerals i llets maternitzades per a diferents tipus d’animals. També tenim un servei de logística que permet l’entrega de medicaments de forma immediata i en les millors condicions.
Si tu dubtes, el nostre equip de veterinaris el pot oferir assessorament a l’hora d’escollir el medicament més eficaç en cada situació.

També us oferim una gran varietat de pinsos on segur que trobareu el pinso més apropiat pels vostres gats o gossos, tant sigui per caçadors, gossos a dieta, com pinsos d’alta energia amb un ampli ventall de preus.
Som distribuÏdors de pinsos GOSBI per gossos, que és un marca puntera a EUROPA en aquest sector.

 

Productes veterinaris

Productes veterinaris